Oneffenheden verwijderen met de Teleway

Veel oneffenheden in de huid kunnen door behandeling met de Teleway succesvol worden behandeld. De Teleway bevat de wereldwijd unieke technologie USHF (Ultra Short High Frequency). Deze technologie wordt al jaren in de medische wereld gebruikt en is nu ook voor cosmetische doeleinden geschikt.
De behandeling is succesvol bij o.a.:

Couperose, spinadertjes en bloedblaasjes

Bij couperose is er sprake van chronisch verwijde haarvaatjes. De klepjes in de haarvaatjes functioneren niet meer naar behoren, waardoor het bloed blijft staan en rode adertjes zichtbaar worden. Er staat dus een constante druk op het weefstel waardoor de huid als het ware gestrest raakt. De afvalstoffen worden niet afgevoerd en veelal zal het gebied zich uitbreiden. Het is een onschuldige aandoening, maar wordt door veel mensen als storend ervaren.

Een spinadertje is een klein rood plekje met uitlopertjes (spinvormige verwijde haarvaatjes). Een bloedblaasje is een klein blaasje gevuld met helderrood bloed. Dit lijkt op een kleine blaar.

Deze oneffenheden kunnen aangeboren zijn, maar kan ook later ontstaan zijn door beschadiging. Couperose, spinadertjes en bloedblaasjes kunnen ontstaan bij hormonale veranderingen, hoge bloeddruk en veel gebruik van alcohol, gekruid voedsel en zon. Couperose is meestal te vinden op de wangen en de neus, maar kan ook op het voorhoofd en de kin voorkomen. Als de haarvaartjes nog maar pas lekken is de huid nog blank of roze, als de huid rood of paars is zijn de haarvaatjes al langer aan het lekken. Couperose verdwijnt niet vanzelf en zal in de loop der jaren verergeren. Zo nodig gebruikt u thuis naast de op uw huid afgestemde gezichtsverzorgings-producten de Antisept en High Colour Inflame.

Couperose, spinadertjes en bloedblaasjes: Voor en na

De behandeling:
Het aangedane gebied wordt behandeld met de Teleway. De Teleway zorgt door middel van stroom dat de chronisch verwijde haarvaatjes worden gecoaguleerd. Dit is voelbaar als een heel klein prikje. Het haarvaatje is meteen weg maar de roodheid verdwijnt pas later. Er zijn meerdere behandelingen nodig naarmate de haarvaatjes langer aan het lekken zijn en tevens hangt het af van de grootte van het te behandelen gebied.

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, steelwratjes en ouderdomswratjes

Veel mensen hebben oneffenheden in het gezicht en op het lichaam in de vorm van pigmentvlekken, steelwratjes etc. waaraan men zich stoort. Deze kunnen met de Teleway worden verwijderd. Zo nodig gebruikt u thuis naast de op uw huid afgestemde gezichtsverzorgings-producten de Antisept en High Colour Inflame.

Pigmentvlekken, ouderdomsvlekken, steelwratjes en ouderdomswratjes: Voor en na

De behandeling:
Wordt behandeld met de Teleway. De Teleway zorgt door middel van stroom dat de steelwratjes, ouderdomswratjes, pigmentvlekken en ouderdomsvlekken worden verwijderd. Ze worden als het ware weggebrand. Dit is voelbaar als een heel klein prikje. De oneffenheden verdwijnen meteen, maar de roodheid verdwijnt pas later. Er zijn meerdere behandelingen nodig afhankelijk van de hoeveelheid oneffenheden.

Na de behandeling

Vermijd de eerste dagen zwemmen, sauna, bubbelbaden en zonnen. Gebruik van make-up is vier dagen na de behandeling weer toegestaan. Na de behandeling kunt u tijdelijk zwelling, roodheid en korstvorming op de behandelde zones waarnemen. Dit is het meest zichtbaar op de tweede dag en wordt minder vanaf de vierde dag. Korstjes mogen niet verwijderd worden. Na een aantal dagen ziet u het mooie resultaat.

U krijgt een nabehandelingsformulier mee waarin staat hoe u uw huid de eerste dagen moet verzorgen. Onderstaande producten worden daarbij gebruikt. Deze producten zijn speciaal geschikt als herstelkuur voor deze behandelingen. Het heeft een direct kalmerende werking en zorgt ervoor dat de huid snel wordt hersteld, waardoor u verzekerd bent van een goeie genezing en een mooi resultaat.

Prijzen producten

Voor een optimaal resultaat gebruikt u Environ Skincare producten afgestemd op de huidconditie. Deze producten zorgen voor de natuurlijke weerstand, kalmeert, hersteld en behoud de conditie van uw huid. Hierdoor ben u verzekerd van een mooie genezing en eindresultaat.

Belangrijk: Hoe beter u uw huid zelf verzorgt hoe mooier uw huid zal stralen!