Nieuws

Altijd op de hoogte zijn van het laaste nieuws? Meld u aan voor de nieuwsbrief.


Nieuw: Environ Ionzyme DF apparaat

Behandelingen met het revolutionaire Ionzyme DF apparaat is een manier om je huid langer gezond en stralend te houden. Het gebruik van het apparaat maakt deel uit van je gezichtsbehandeling en geeft prachtige resultaten!

Het apparaat is speciaal ontworpen om de vitamines in de Environ serums tot wel 4400x beter op te laten nemen door de huid. Dit bijzondere apparaat combineert twee systemen: een laag frequente sonoforese en een intermitterende iontoforese. Dat wil zeggen: de sonoforese gebruikt geluidsgolven om de cellen te openen en beter te laten absorberen. Iontoforese gebruikt gepulseerde elektrische stroom om geconcentreerde werkstoffen, vitamines en kostbare ingrediënten beter op te nemen in de huid. Deze combinatie geeft als resultaat een gezonde, stralende huid die comfortabel aanvoelt. De huid is beter gehydrateerd en steviger, roodheden verminderen en lijntjes en rimpels vervagen. Een mooie, egale huid omdat de structuur verfijnt. Kortom een huid die straalt!

Deze behandelingen zijn ontspannend, comfortabel en geschikt voor alle huidtypes en huidcondities. Er worden heel mooie resultaten geboekt bij de behandeling van acne, littekens, rosacea, couperose en bij een droge en gevoelige huid. Maar ook voor rimpels, fijne lijntjes en zonneschade is dit een zeer effectieve behandeling!

Environ is dé pionier in het combineren van beide methodes in 1 behandeling. Dit in combinatie met de speciale Environ behandelingserums en -gels geven spectaculaire resultaten! Voor snel resultaat kies dan voor een kuur van korte, plaatselijke behandelingen, de Environ Lunchtime treatments. Deze focussen zich op een specifieke huidconditie of op een bepaalde zone zoals een fronslijntje, de oogcontouren, lipcontouren of een slappere huid in de hals. Voor het allerbeste voor de huid dan raad ik je de Environ Intensive of Essential behandelingen aan. Elke huid is anders en elke huid heeft andere behoeften. Daarom zal er eerst een huidanalyse worden gedaan en in overleg een persoonlijk behandelplan met het Ionzyme DF apparaat worden opgesteld voor een meest optimaal resultaat!

Zie ook de Environ Ionzyme DF apparaat pagina.