Salon

Op zoek naar een schoonheidssalon met de juiste producten voor uw huid met goede begeleiding. Ontspannen en genieten van heerlijke gezichtsbehandelingen. Maak dan kennis met Annelie Skin & Wellness.

Annelie Skin & Wellness is een schoonheidssalon en winkel gevestigd in het centrum van Dalfsen. Als ervaren schoonheidsspecialist verzorg ik ontspannende, huidverzorgende en intensieve huidverbeterende behandelingen. Welke staat voor ontspanning, kwaliteit en resultaat.

Gespecialiseerd in het herstellen en behouden van de conditie van de huid. Een combinatie van goede begeleiding en gebruik van hoog geconcentreerde werkstoffen met de produkten van EnvironĀ® Skin Care. Doelgerichte dagelijkse thuisverzorging en gerichte salonbehandelingen om goede resultaten te behalen, gebaseerd op een persoonlijk advies.

Een gezonde huid is een stralende huid!

In het pand is aandacht voor Wellness om helemaal te ontspannen en tot rust te komen. Naast het verbeteren en herstellen van de huid is verzorgen en verwennen ook van belang. Met de producten van Jane Iredale laat je natuurlijke schoonheid stralen dankzij de gezonde minerale make-up.

Ik hoop u snel te mogen begroeten in mijn salon!