Winkel (store)

In de winkel (store) wordt er advies gegeven op gebied van het creëren van een gezonde huid. De collega’s die in de winkel staan helpen u kennis te laten maken met nieuwe producten en laten u meereizen in een warm wellness gevoel. Ontdek de heerlijke geurbelevingen zoals parfum voor hem en haar, kruidenthee, geurkaarsen, badzouten en badoliën. Met de producten van Scrub & Rub kunt u de beleving thuis voortzetten met de showerfoam, bodyscrub, bodylotion, bodybutter, bodymist en roomsprays. U kunt het wellnessgevoel doorgeven met originele ideeën voor leuke kadootjes en kadopakketten.

Met de producten van Marc Inbane bieden we een veilig, verantwoord en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebanken. Deze producten zijn een toonaangevende speler in de wereld van tanningcosmetica. Een product waarmee je het hele jaar door makkelijk, gezond en veilig kunt genieten van een natuurlijk ogende zomerse teint op maat.

En omdat we naast een verloskundigenpraktijk zitten, hebben we nog een aantal handgemaakte babyartikelen zoals muziekhangers, rammelaars, speenkoorden, wagenspanners en Maxi-Cosi hangers. Binnenkort volgt er ook een babyverzorgingslijn met natuurlijke stoffen van het merk Naif. Hiermee kunnen dus leuke kadopakketjes gemaakt worden voor als u opzoek bent naar een kraamkado.