Skincare

Met de juiste producten

HUID

Er wordt in de behandelruimtes gewerkt met de producten van Environ Skincare. Een huidverbeterend product voor het verbeteren en herstellen van de conditie van de huid. Advies gericht naar de huid met hoog geconcentreerde werkstoffen voor de dagelijkse thuisverzorging en gerichte salonbehandelingen. Deze intensieve huidverbeterende behandelingen staan voor ontspanning, kwaliteit en resultaat.

Daarnaast wordt er gewerkt met de producten van Cenzaa. Laat u verleiden door de zintuigen te prikkelen tijdens de treatments. Cenzaa staat voor een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden. Door middel van zien, proeven, ruiken, voelen en horen beleeft u het totale Cenzaa concept.

Huidverbetering

DOOR GEBRUIK VAN DE JUISTE PRODUCTEN

Gezichtsverzorging of huidverbetering, we willen natuurlijk allemaal het beste voor onze huid! Maar wat is eigenlijk het verschil? Antwoord; het zit hem in de werkstoffen. Bij gezichtverzorging werken we meer op de oppervlakte  van de huid en zorgen we voor meer comfort. Bij huidverbetering willen we meer in de diepte gaan werken, we willen dan meer resultaten bereiken. Daarbij gebruiken we een hoge concentratie werkstoffen, vitaminen en mineralen. Dit werkt in de diepere lagen van de huid. Dus meer resultaat en daardoor een gezonde en stralende huid.

Onze merken

ENVIRON

Vitamine A samen met andere vitamines is essentieel voor het herstellen en behouden van een gezonde huid. Dit merk werkt met hoog gedoseerde concentratie vitamines om de huidconditie te verbeteren en zichtbare tekenen van huidveroudering te verminderen. 

Hoe jong of hoe oud je ook bent, welk huidtype je ook hebt vitamine A is onmisbaar voor een gezonde huid. Jammer genoeg wordt vitamine A afgebroken door licht en andere omgevingsfactoren en heb je er vaak een tekort aan. Het unieke vitamine A-stappensysteem van Environ laat je huid geleidelijk wennen aan de hoge dosissen vitamine A die nodig zijn om je dagelijkse tekort aan te vullen en je huid te voeden. Zo blijft de huid gezond en sterk, geeft een frisse uitstraling en verminderd huidveroudering.

Met behandelingen van Environ afgestemd op de behoefte van de huid en de dagelijkse thuisverzorging zijn er mooie resultaten te behalen.

CENZAA

Uw Cenzaa behandeling in de salon start altijd met het welkomstritueel. Dit zorgt voor een complete en diepe ontspanning. Body & mind komen in balans gedurende de unieke Cenzaa beleving van voelen, ruiken, horen en proeven. Elke Cenzaa behandeling start met een heerlijke geurreis. Ervaar een ultieme beleving van rust en welbehagen waarbij alle zintuigen aangenaam verrast worden.

Jane Iredale

De perfecte aanvulling op jouw dagelijkse huidverzorging! Jane Iredale is een make up die gezond is voor de huid. 100 % minerale make-up die de huid verzorgt en beschermt. De producten zijn bijzonder dankzij hun samenstelling. Zuivere minerale ingedriënten verrijkt met vitaminen, anti-oxidanten en botanische extracten. De samenstelling van de producten is zo natuurlijk, eenvoudig én doeltreffend mogelijk. Het bevat geen synthetische geur- en kleurstoffen, chemische bewaarmiddelen of vulmiddelen zoals talk. Deze make-up is een prachtige aanvulling op je dagelijkse routine.

SCRUB & RUB

Scrub & Rub gelooft dat de huid het beste verzorgd kan worden met al het pure en goede van de natuur. Daarom zijn alle producten van Scrub & Rub parabenenvrij. Alleen de beste en meest natuurlijke ingrediënten worden gebruikt zoals pure dode zeezout, natuurlijke cacaoboter en voedende amandelolie. In combinatie met essentiële oliën van de hoogste kwaliteit ontstaan de heerlijkste geuren.

MARC INBANE

De tanningscosmetica van Mark Inbane is een product waarmee je het hele jaar door makkelijk, gezond en veilig kunt genieten van een natuurlijk ogende zomerse teint! Hierdoor biedt het een veilige verantwoorde en natuurlijk alternatief voor de schadelijke UV-straling van de zon en zonnebank. Steeds meer mensen gunnen hun huid het allerbeste. Vlekt niet en makkelijk aan te brengen. Geurloos en laat geen oranje gloed achter. 

Vrij van parabenen en siliconen. Dit award winning product is inmiddels bekroond met verschillende awards en verkrijgbaar in meer dan 40 landen.

 

Naïf

Een natuurlijk betrouwbaar huidverzorging merk zonder onzin voor baby’s en kinderen. Pure kwaliteit, met alleen ingrediënten die een baby echt nodig heeft. Alle producten zijn vegan en animal friendly, dermatologisch getest, hypoallergeen en pH neutraal.

Bij Naïf houden ze het zo simpel mogelijk. Zo bevatten de producten geen minerale oliën, chemische conserveringen of harde chemicaliën. In plaats daarvan vormen natuurlijke ingrediënten als lijnzaadolie, avocado olie en lycosol (tomaat-extract) de basis binnen de lijn.

Doel: de allerbeste producten die vriendelijk zijn voor de huid en de natuur.